Plaatsing via partnersErvaring en knowhow

In principe verzorgt Group Eribel de plaatsing van zijn deurgehelen zelf via zijn gespecialiseerde dochterbedrijf Vernibouw. Om u als klant nog meer flexibiliteit te bieden werken we daarnaast ook samen met enkele erkende montagepartners. Die worden niet alleen nauwgezet geselecteerd op basis van hun ervaring en kennis van zaken, maar kunnen bij Group Eribel ook op de nodige ondersteuning rekenen op het vlak van opleiding, organisatie en logistiek.

Kwaliteit verzekerd

Ook als u een beroep doet op een erkend Eribel-partner, kunt u zeker zijn van een kwaliteitsvolle montage volgens de strengste normen. De medewerkers van deze partners worden door Group Eribel opgeleid en ondersteund. Group Eribel voorziet opleidingen op de werf, waar onze ervaren mensen hun collega-plaatsers de knepen van het vak aanleren.

Efficiënte ondersteuning

De aanlevering van de juiste componenten op het juiste moment is een cruciale schakel in het traject. Ook op dit vlak staan kwaliteit en klantgerichtheid bij Group Eribel hoog in het vaandel. Met het oog op een vlotte organisatie op uw werf voorzien we onze deurgehelen van een specifieke nummering volgens de wensen van onze partners. Ze kunnen bovendien op afroep aangeleverd worden. Ook voor het logistieke aspect kunnen onze partners rekenen op een flexibele ondersteuning.