PlaatsingMet meer dan 25 jaar ervaring

Deurgehelen van Eribel worden met de grootste zorg en nauwkeurigheid vervaardigd. Logisch dus dat we net zoveel belang hechten aan een nauwgezette en correcte plaatsing. Ons Vernibouw-montageteam beschikt over ruim 25 jaar ervaring en heeft onze Eribel-producten mee gemaakt tot wat ze vandaag zijn. Het is ook vanuit de montagepraktijk dat de rest van onze activiteiten zich heeft ontwikkeld, van ontwerp en ontwikkeling over productie tot en met service en onderhoud.  

Integrale aanpak

Door deze integrale aanpak kunt u rekenen op een naadloze coördinatie en vlotte communicatie, zodat we snel en flexibel kunnen inspelen op uw wensen en de werfplanning. Vernibouw is overigens in heel België actief. Onze monteurs en montagepartners koppelen ook waardevolle field input terug naar ons ontwikkelingsteam. Dat zet deze informatie via computermodellen en prototypes om in steeds betere producten die kunnen uitpakken met een maximale montage-efficiëntie. En zo is de cirkel rond.

Montage: onze corebusiness

De roots van Group Eribel liggen bij het montagebedrijf dat in 1989 werd opgericht door zaakvoerder Rony Bols. Een kwarteeuw later kunnen we bogen op een ongeëvenaarde ervaring - de beste garantie voor een vlekkeloze plaatsing die aan de Benor/ATG-normen voldoet. Het is overigens ook vanuit de montagepraktijk dat ons belangrijkste kernproduct – de droog gemonteerde metalen deuromlijsting  – is ontstaan.