Onze troeven

Ruim 40 jaar ervaring

Eribel kan bogen op een ongeëvenaarde knowhow op het vlak van brandwerende, geluidsisolerende en inbraakvertragende deurgehelen. Die kennis hebben we niet alleen opgedaan in de praktijk, maar ook door in ons productiecentrum steeds op zoek te gaan naar nieuwe oplossingen die een antwoord bieden op concrete problemen en vragen uit de markt. Onze gedreven medewerkers stellen u onze ervaring graag ter beschikking. Wij begeleiden u ook graag bij uw keuze, lichten de mogelijkheden uitgebreid toe en verlenen advies op esthetisch en producttechnisch vlak.

Uniek concept: droge montage

Ons kernproduct, met name de droog gemonteerde metalen omlijsting (link naar omlijsting), ontketende een ware revolutie op de bouwwerf. Dit innovatieve product werd ontwikkeld als antwoord op de nadelen die verbonden zijn aan het ter plaatse opgieten van beton in de omlijsting. De innovatieve metalen omlijsting van Eribel bestaat uit slechts drie elementen die op de werf zelf in elkaar geklikt worden. Het geheel wordt geschroefd en gelijmd tegen een vooraf aangebracht binnenkader uit multiplex (prekader).

Integrale aanpak

Eribel biedt een totaalpakket aan, van ontwerp en ontwikkeling over productie, levering en montage tot onderhoud en service. Doordat we het volledige bedrijfsproces beheersen, kunnen we snellere doorlooptijden garanderen en korter op de bal spelen. Door onze efficiënte interne communicatie sluiten alle etappes naadloos op elkaar aan. Nog een voordeel voor de klant is de extra flexibiliteit die we hierdoor kunnen bieden. U regelt het transport en de montage liever zelf? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Eigen productie: kwaliteit, flexibiliteit en capaciteit

Wat je zelf maakt, maak je beter. Daarom vervaardigt Eribel zijn eigen deurgehelen. Het hele productieproces van de deurbladen verloopt volledig computergestuurd. Dat geldt ook voor de fabricage van de metalen Eribel-deuromlijstingen, die worden vervaardigd uit één staalplaat (al dan niet roestvrij). Concreet betekent dit niet alleen een veel kortere productietijd, maar ook een grotere flexibiliteit en capaciteit, zodat we beter tegemoet kunnen komen aan uw wensen.

Innovatie

Eribel heeft zijn succes te danken aan zijn vastberadenheid om nieuwe oplossingen te vinden die een antwoord bieden op concrete problemen en vragen uit de markt. Onze grootste inspiratiebron is onze cliënteel: bouwheren, architecten en aannemers reiken ons dag na dag nieuwe uitdagingen aan. Daarnaast krijgen we ook heel wat field input van onze eigen monteurs en onze montagepartners. Deze informatie zetten onze ingenieurs om in computermodellen en prototypes, die in ons atelier doelgericht worden getest. We onderzoeken de technische aspecten en toetsen ze aan de Europese en Belgische normen (Benor 2211, 2212, 2213, 2267, 2236, 2237).

Openheid en duurzaamheid

Open communicatie en transparantie staan bij Eribel hoog in het vaandel, want wij streven altijd een duurzame relatie na – zowel met onze klanten als met ons personeel. Als klant wordt u van a tot z op de hoogte gehouden en hebt u een rechtstreeks contact met onze medewerkers. Die worden overigens gestimuleerd om zichzelf te ontwikkelen en zo het beste van zichzelf te geven. En dat vertaalt zich in een gedrevenheid om u als klant nog beter te dienen en proactief in te spelen op uw wensen.