Onderhoud en serviceTotaalpakket

Bij een kwaliteitsvol product op maat hoort een kwaliteitsvolle service op maat. Daarom biedt Eribel een totaalpakket aan, van ontwerp en ontwikkeling over productie, levering en montage tot onderhoud en service. Onze dienst na verkoop begint bij een strakke opvolging tijdens de opleverfase en eindigt pas wanneer uw deurgehelen hun levenscyclus voltooien.  

Opvolging van a tot z

Een puzzel waarvan elk stukje perfect past? Geen tijdrovend heen-en-weerverkeer tussen verschillende spelers, maar één partij die het volledige overzicht behoudt over uw werf? Dat is waar ons ‘one stop shopping’-concept (alles onder één dak) voor staat. Bij Group Eribel kunt u rekenen op een efficiënte communicatie en snelle verzameling van de nodige informatie. Zo gaat er geen onnodige tijd verloren tussen de voorlopige en de finale oplevering en wordt het aantal opleverpunten tot een minimum herleid.

Onderhoud

Niemand kent onze producten beter dan wijzelf. Logisch dus dat de meeste klanten het onderhoud van hun deurgehelen aan onze specialisten toevertrouwen. Wij bieden onderhoudscontracten op maat aan, zodat onze Eribel-deurgehelen altijd in topvorm verkeren en aan de Benor/ATG-normen blijven voldoen. Een scharnier aanspannen en smeren, een deurdranger bijregelen, de speling tussen deur en omlijsting afstellen,… U kunt tijdens de hele levenscyclus van uw deurgehelen op onze professionele service rekenen. Ook voor advies staat onze deur steeds open.